Gymma och löka ;)

Heey hur är det folk? Kom nyss från gymmet så man är lite trött i bena o armar. Va där me Filip, Jocke, Oscar, Johan, Dello och han där Anton ;)
Det är kul och man känner att det ger nåt men man hinner aldrig typ. va första besöket på en månad!
Ska försöka dra oftare nån som hänger på?

Inte mycket annat ha hänt idag bara som vanligt ;)

Dagens vill ha: Ny Mobil (Har alltid velat ha en haha)
Dagens klädsel: Feta Jean (R99) och randig blå svart tröja.
Dagens frisyr: Snaggad
Dagens händelse: Gymmet
Dagens låt: Jackie Boys - Ship and Planes (VA SKÖN!)
Dagens planer: löka
Dagens saknad: Långa basketkvällarna me kompisarna i Kosovo
Dagens dummaste: Skojade lite för mycket me en tjej
Dagens sjuka: Halsen
Dagens drog: Pashtet
Dagens roligaste: Antons teater om hur det ser ut i sängen för en kille jag hatar (Han är beronde av data språk)
Dagens favorit: Loaded Weapon
Dagens köp: Pashtet (yummy!)
Dagens godis: NettoChocklad ;)
Dagens humör: Awsome
Dagens mening: En datafjolla som ska säga att han är oskuld : "Jag är newbie"
Dagens plus: Börjat få kommentarer tack ;)

Ha det bra folk vi ses snart ;)

Manu / Anton vs Boozer / Kreshnik

Denna blogginlägg kommer va lite annurlunda. Ska jämföra vem av mig och anton är mest lik sin favorit spelare ;) Men först!
Vad händer folk? Kom nyss från ett sekretariejobb med Jeensa. Vi fick sitta och skriva upp poäng för Borås P94 Svart mot Lerum (Gillar inte dom så det skulle ha varit skönt om Borås vann) Ops råka avslöja lite väl mycket haha men bra kämpat av lagen ändå tycker ja. Efter matchen kom en kompis som har glömmt hur det känns att vinna me ilskna ögon. Han såg så vilse ut, han visste inte vad han skulle göra sluta eller gå ut o springa tills all ilska försvinner. Intressanta med det var att jag kännde igen mig. Jag gav honom de bästa råden jag kom på och han avsluta me att säga tack ja svär du nermin deak är grymmaste spelarna ja träffat ;)
Nice!
Va o hjälpte till i matsalen idag i skolan med Jenny ;) Hahaha måste ha varit hennes lyckligaste dag för hon lärde sig så mycket om livet ;) Hon behöver inte tacka men känns bra att jag gjorde nåt snällt iallfall haha :)
Sedan måndags har inte mycket hänt bara lökat hit och dit me lökar nermin :)

Nu till det bästa
MANTON VS BOZZNIK
Kommer gå ut på:
Utseende
Längd
Personligt info
Basket info

Manu - Hade långt hår i början av karriären i nba. Sedan snagga han sig och behöll det så. Samma sak me Anton (gissa vem som snagga honom)
Manu = 1.98 Anton = 191 ? Ganska lika
han talar engelska o spanska samma me anton ;)
Han blev mvp i euroleague och det kommer anton också snart

Boozer Crash
Båda föredrar kort hår
2.06 mot 187 inte alls lika
Både född i europa (tyskland)
Han spelade under två grymma coacher (Mike Krzyzewski bl.a) och jag spelar för Robban o Jason

Haha okej Anton du vann du är kopia av Manu bara att han kan sätta treor o dt kan inte du :D

Boozer!


Shuu! Säker på att alla som läser nu är trötta efter en lång helg och en seg måndag visst? För det är jag iallfall.
USM + sämsta skoldagen = Dålig kombination
Efter träningen i fredags samlades vi alla hos Jason och gjorde våran kända scouting som vi brukar göra för att ha det lättare inför matchen. Vi kollade på Helsingborg och diskutera mycket om hur vi ska vinna mot dem igen genom att inte foula och låta dem göra lätta cuts mot korg utan försvar.  Matchen var mer eller mindre avgjord vid 4 quartern då ingen annan en Kreshnik Rama fick komma in! Hahaha va Robban skratta när jag hade hoppats på att på film skulle jag ha fått spela mer än va jag gjorde. Och sen från soffan hör jag Magnus skrika Boozer! För er som inte fattar så menar han att Boozer bara fick gå in när matcherna va avgjorde (men han kämpa iallfall yea)
Haha så vi åker till Helsingborg och efter en 2 timmars resa så fick vi äntligen stå. SÅ SKÖNT! Hade ont i röven o knäna efter att sutit trångt me nermin och robin.

Under helgen vann vi alla matcher så våran rekord är 25-0 utan att räkna träningsmatcher och 25-2 om man räknar dom.
Bra jobbat i år tycker jag men vi kan bara bli bättre och det märks under tränignarna.

Vill nån veta hur Boozer spela?
2 poäng mot Brahe ?
poäng mot HBG 5 reb
11 mot Malbas 7 reb typ?

Boozer är skadad just nu (den äkta) men hoppas han kommer tillbaka för annars måste jag också skada mig haha ;)

Match referat finns på kfumboras.nu

Lite kort om idag:
Inget hände förutom att vi slog Zaka i netto me varor hahaha
och att under träningen satte Boozer mycke skott och att efter träningen kasta vi snöbollar och kallt vatten på SamTon som duchade hahah (no gay)

En förlust kommer i 20 poäng

07.20:Snooze, 9min senare - Snooze, 9min senare Snooze, 9min senare Snooze 1 sekund senare hoppa ur sängen och springa till skolan. Kan ni fatta att kroppen inte hinner vila och då får man denna känslan i magen att man inte ska klara sig genom dagen och viktigast inte klara av att spela matchen! Vi hade en vanlig tråkig skoldag som bestod av lektion, skämta me Samton och så snacka jag me TT haha för första gången efter att ha gått i samma tyska grupp i 3 år. Kanske var på tiden? Eller kanske inte borde snackat alls då jag fick upprepa hela tiden det jag sa (Var förkyld och kunde inte prata riktigt) Så nu kanske jag är stämplad som ett nervvrak kinda Oscar med tjejer style ;)
Vill ni veta vad vi snacka om ? Handboll. Wow tråkig sport fattar inte vf folk inte bara fokucerar sig på en bra sport som Basket haha.

När jag kom hem kollade jag på Loaded Weapon (Ni som inte sett den änn kolla på den!) Så resten av tiden innan matchen bestod av skratt och mat :)

Nu till det viktigaste som hände idag - Matchen
Vi såg trötta ut på uppvärmningen men jag gjorde mitt bästa att pumpa upp laget me coola high fives och applåder. Tack Nermin och Johan för dom sköna dunkarna! Jag fick lite kalla fötter innan matchen - var så trött och skulle möta Dimitris och Adam och Christian ( grymma 91or) Men ni som inte vet det och inte tänkt på det så säger jag det nu. VISA ALDRIG RÄDSLA! Aldrig för motståndaren. Då kan man lika gärna ställa ut skorna - sagt av Main Event i and1 och han har helt klart rätt. För så snabbt jag kom in tveka jag lite och det blev en turnover men sedan sket jag i det och körde mitt spel och jag gjorde åtta poäng på limited minutes. fyra av fyra och några assist ca 4 ? Vi förlora dock tungt och vi gjorde alldeles för många turnovers så jag ser fram emot träningen imorn så vi kan bli av med det. Vi förlora med ca 20 poäng och det roliga var attt jag spelade bra när Jonas Larsson va där och kollade :D Desvärre hade Filip MVP otur och blev skadad innan matchen. Våra bästa tankar går till dig :P
Och det bästa av det bästa idag. Som ett körsbär på gräddglassen - Magnus smsa mig och det löd så här:

Du ska vara nöjd med dig själv idag! Ta med det till helgen!
fatta va glad man blir att höra det.

Tänkte avsluta med lite stats sedan bloggens start:
Matcher spelade: 2
Matcher startade: 1
PPG: 11
APG : 3
RPG : 2
FG %  11/14 = 79 %

Ha dt bäst allihop!

Långt från en vanlig onsdag

Yo! Vad händer hos er denna regniga tråkiga kväll? Jag har nyss satt mig ner för att vila efter en ovanlig onsdag. Ni kanske tänker är inte alla dagar unika? Men just för mig vid denna perioden av livet känns det som att livet går i replay! Men idag hände något annorlunda så jag är väldigt tacksam för att våra lärare skickade iväg oss att göra gymnasiebesök.
Jag vaknade av att Egzon ringde mig tidigt för att vara säker att jag inte missar halv nio bussen - som om vi skulle bli smoked om vi missa den. Iallfall bara för att jävlas ville jag missa den men stack ändå. Vi kom fram till Sven Eriksson som var första besöket - och den bästa? För dom hade godis :) Jag,Filip,Lorre,Jocke,Leo,Oscar och han Samton gick efter vår guide till olika elever som berätta om programmet de gick på. Det som lät mest intressant måste ha varit IB eller Idrott - Basket. Vi alla gick la upp 3kg på besöket? Efter ca 20 godis bitar per elev besök / (Ca 9 programm)

Sen åt vi, sa farväl till alla heta tjejer (god bless) och stack vidare till Bäckäng. Det började med dans från heta tjejer ;) Lät som en skola jag ville gå på haha! Men jag måste tänka på min framtid och jag har alltid velat bli doktor så Natur såg ut som den enda möjligheten för mig samt den tråkigaste. Men sen kom något fram. De presentarde Natur - Ledarskap. Man kan utbilda sig till exakt vad som helst efter det och det va det jag ville för om jag inte kunde bli doktor så skulle nåt me företag låta soft. Och jag få leda vilket jag tycker om (för er som inte vet ) Just nu står det tight mellan Natur Ledarskap och IB. Vi får se hur det blir med det! Dagen slutade med träning. En ganska soft och rolig en samt en viktig för mig. Känns som jag börjar komma tillbaka och hoppas att Magnus har börjat märka det (vilket han borde- Bra coach)
USM tränings match mot P91-92- Ska P93 Skrälla? Det får ni reda på imorgon. Tills dess ha det bra !

Good times

Bild på de goda tiderna me borås basket - när vi vann . Komigen nu!

Dagens Film: Goofy the movie - Finns det nåt som är mer soft att sätta sig med varm chocklad och kolla på Goofy the movie? Plus Långben är den roligaste jag vet ;)
Dagens låt: Lady GaGa - Pokerface

!xobile

Hey hur är det ? Om du undrar hur jag mår så kan jag säga att just nu har jag ont i huvudet efter Borås - Södertälje matchen.
Dagen började med att sova 10 skööööna timmar,vakna,äta och slutligen kolla på How I Met Your Mother innan man springer till skolan på de sista resterande 5 minuterna innan skolan börjar. Först hade vi idrott som var lätt den sämsta lektionen för i år! Vi hade gymnastik som inte kunde vara tråkigare! Ingen diss men jag fattar inte hur man kan tävla i gymnastik ? Men så klart har jag inte heller fattat varför folk spelar en tråkig sport som Fotboll. Vad man ska göra på fritiden är Basket! Bästa som hände under skoldagen var ju lätt hemkunskapen. Jag och Zaka får i uppgift att göra en Pi wait for it! almost there, ALMOST THERE ....... ZZA !! Den fick va exakt hur vi ville. Haha och sånna som jag och Zaka som inte äter i skolan var hur hungriga som helst och gjorde allt för att bli mätta på en halv pizza som var lika stor som en cd skiva haha. Vi gör en tjock deg,ovanligt mycket tomatpure,mycket KEBAB!,annanas och till slut skulle man igentligen bara ha 1dl ost men någon "tappade" påsen så hela påsen fylld av ost kom på pizzan haha. När man till slut såg pizzan efter att varit i ungnen i ca.15 min så kunde man trott att vi bara lagt  ost på den haha ;) Men det var lätt en av de godaste. Kanske öppnar jag en pizzeria när jag slutat me basketen och kallar den för "Kreshniks pizzeria - Old Skool style" 

Dagen slutade med en dålig match från Borås Basket (sry grabbar men ni har förlorat as mycket senast och jag har ingen lust att komma på era matcher) De hade inget svar på Södertäljes regnande från trepoängsland. Thomas Massamba gjorde 18 eller 20 poäng på tredje quartern och det såg inte bra ut för Borås. Ett stort plus till McDade och Carlsson som kämpade varenda sekund de va på plan. Nu tänkte jag avsluta med att visa ett klipp som förklarar namnet på dagens inlägg - !xobile

http://www.youtube.com/watch?v=Yj-1kp777NM

Varning!: Kan hända att ni skrattar lika högt som jag gjorde första gången jag såg det haha!

Inget mer att tilläga. USM i helgen så just nu är det en viktig träningsvecka för mig och jag hoppas det går bra och att jag har erat stöd inför den tuffa helgen!

Dagens film: Loaded Weapon - Skönaste komedi action filmer från 93. Såg den när jag var liten och kollar än i dag på denna roliga film
Dagens Låt:  Young Jeezy - Vacation. Inte är denna låten bara skön utan den förklarar min situation just nu. Young Jeezy har verkligen jobbat på texten i denna låten.

Reggad på Commo.se Blogg

Failed at failing :)

Heey hur är det folk? Sitter här o bloggar en regning lördag kväll medans andra festar, låter det som ett roligt liv? Haha även om man hade blivit inbjuden så skulle jag nog aldrig orkat efter dagens match mot Brahe och testat på fångarna på fortet tävlingen.
Dagen börja med att vakna i soffan!??!?!? Jag vet inte hur jag hamnade där men jag somnade på sängen och sen vaknade jag på soffan. Undra om jag har börjat gå i sömnen nu eller kanske  berodde det på att jag var så spänt inför mötet?
All ivrighet ledde till 16 poäng och en härlig vinst! Jag nådde mina mål och det kändes skönt;) Sedan åkte vi till ett ställe där man härmat fångarna på fortet tävlingen och man får gå in i olika celler. Intressant och väldigt roligt (Emma kanske borde ta me oss dit på klassresa?) Fast tyvärr sög vårat lag B.o.B (Jag,Johan,Filip och Lorre) Vi misslyckades på varenda sak typ haha:) Riktigt bra dag kan jag säga! Jag hoppas ni hade också det och hoppas ni har en trevlig veckoslut imorn ;) Nu har jag en bokrecension framför mig som borde ha varit inlämnad i fredags (Gör inte som jag :P) att göra och sedan är det att belöna kroppen med en välförtjänad sömn!

Dagens låt: Mario Brown - Reality Island
Dagens film: Above the rim



It's Friday!

"It's Friday u ain't got no job, you ain't got shit to do!" - Chris Tucker "Smokey"


Hey hur är det människor. Det är fredag och jag hoppas ni haft en bra dag som jag.... typ?
Dagen börja med det vanliga, vakna 07.40, få i sig nåt snabbt, ta väskan och kuta till basketen på morgonen. Idag fick vi besök av en av mina favorit spelare: Dennis Springs! Han kom tillsammans med en soft kille som heter Joakim (Glöm inte namnet) Vi gjorde olika övningar och jag fick visa vad jag kunde framför Dennis :D  Genom att sätta alla mina skott när vi körde de första skott övningarna.
Vi avslutade allt med match vilket gick lite mindre bra för mitt lag för någon som heter Joakim Olsson fick det att regna från trepoängslinjen.

Senare hade vi olika lektioner bla svenska med Emma :/ :P

Efter skolan tar jag tiden väl på tiden. Vilar och kollar på en av de roligaste seriena jag vet! Inte how i met your mother utan Two and a half men :D
Mina fötter hade ont men dagen va långt från över! Efter kollat på tre episoder typ var det tillbaka till Boda för att döda fötterna och armarna genom att sätta 50 treor och 100 inside skott :) Den träningen behövde jag verkligen inför mötet imorgon mot Brahe!

Mål inför matchen imorgon:
Minst 10 Poäng
minst 7 skott försök och två treor.

Nu ska jag äta mat. Dagens middag : lammkött (och det ser ut som att det kommer vara så en längre period!) För min pappa har köt ett helt lamm!

Ha en trevlig kväll folk! Önska mig lycka till

Dagens låt tip: Jackie Boyz - All Over Again (Prod. By Brian Kennedy)
Dagens film tip: Soul Plane

Yo!


Heey. Hur är det? Du läser ur Kreshniks Blogg. Här ska jag blogga så ofta jag har tid om livet och ska skriva ner saker och ting för att vara säker på att jag utvecklas i det finaste och bästa jag vet. Basket!
Jag kommer bloga om lite allt möjligt och hoppas att de som läser lär sig något nytt och inte bara läser och somnar framför min blogg som alla andras :P

Välkommen till min nya blogg!