Lugn lördagkväll.



Det är en stor skillnad mellan en som vill vinna och en som ser sig själv som en vinnare. Det fick jag b.la lära mig idag när jag tog det lungt hemma. Dagen börja med bra frukost - Ajvar och energibröd yea :D Sedan fick jag hjälpa min mamma ta bort alla saker från matbordet så det såg lite frächt ut - för som ni vet gillar jag bara frächa saker som bevis A: Jag ;)
Sedan kracha jag saccosäcken som jag satt på och gjorde mig redo för säsongen. Som mina lagkamrater kanske märkt. Är jag en helt annan spelare dom här sista träningarna. Varför det? Jo jag hade ett snack med en av de bästa tränararna i världen som nämligen är Robban. Han sa att man måste våga misslyckas för att lyckas. Och då började jag tänka på Dwayne Wades slogan : Fall seven times , Rise up Eight. Så det har varit allt eller inget för mig dom här träningarna och det kommer fortsätta så både på träningar och matcher. Jag spelar basket trotts allt för jag gillar det och vill ha det som jobb i framtiden (även om det är svårt)

Så jag satt och ladda upp inför säsongen genom att läsa psykologi som är en konst igentligen. Något vårat lag inte så mycket tänkt på men som är oerhört viktigt. Jag känner att jag vill träna hårdare och vara där mer för laget nu efter att bara läst några sidor ur denna magiska bok. Sedan blev det gymmet med snygga Lorre ;) Han kunde inte träna ben med mig så han fick träna armar själv. Och damn vad jag märker att träningen gett något, very nice indeed. Efter duch och mycket skit snack träffa vi Haloween Deda i stan. Han hängde med till mig. Sedan blev det bara lök :) Vi kolla på Pineapple Express som är en rolig film får en välförtjänat 7/10 av mig. Rekomenderas! Efter filmen snackade jag och Deda lite om framtiden och därefter var han tvungen och gå. Nu ska jag göra mina sista rygghävningar innan jag crashar sängen :) Ha det bra!


Borås P93 - United We Stand, Divided We Fall

Long time no talk! Del 1

Ni har säkert grubblat och funderat på många saker sedan jag skrev sist. Och visst mycket har hänt som jag vill berätta men saken är den att man inte har tid att blogga varje dag till er som dör för min blogg:P Men nu är livet bra igen! Crash ska blogga igen lite mer ofta.(Hör Filip och Johan skrika och får glädjetårar:P) Väll vad har hänt då sedan sist jag blogga?
Jag har växt till en bättre spelare - både mentalt och physiskt (Ni som spela med mig minns kanske hur tveksam jag va förut och klumpig :P ) Men tack vare många kompisar hjälp och misstag blir man bättre!
Jag tror att allt börja i Lund. Härliga Lund a.k.a Borås Gangers hemstad. Haha jag berättar strax till er som inte förstår vad det betyder ;)
Vi åkte till Lund i tåg och jag hade otur och fick sitta jämte Anton på första tåget - det va hans första misstag, andra misstaget som också förstörde va hans helg när jag sjöng en låt om hans syster (ni kan få texten om ni vill;) ) och så fortsätter han låten!!! Så det blev lite konstigt och obekvämt att sitta jämte en kille som sjunger om sin syster, då flytta jag till sköna men fortfarande dumma bosnien som visa mig lite sköna House låtar som skulle bli soundtracks för Lundaspelen.
I tuneringen hade vi tur och fick Sisu i gruppen. Detta skulle bli vår revanch. Oh boy! Det va rena slakten i början av spelet. Vi fick kvitto på att alla träningar gett oss något. Och vi alla i laget kan vara tacksamma för två saker - att vi har varandra och Magnus & Robban som coach. Inte bara gjorde vi 13-0 på en av danmarks bästa lag men vi vann även publikens hjärta och skrämde skiten ur flera lag som skulle möta oss därefter. Dock måste jag ge de dåliga nyheterna också! Vi förlora matchen i sudden death med ett poäng. Fast det komiska med detta var ju att deras nr 14 satte skottet som varit iskall under hela matchen, inte för att han är kass utan för vi har en i laget som går under namnet "Manu Killer" som va på honom hela matchen. Men Jocke O'sson fick visa att han är en av de bästa i sverige på 3or när han gick 5/6 från 3poängs landet, Filip fick visa sina dödliga PG skillz som ingen i landet har ;) Alla gjorde ett bra jobb men kommer inte på så mycket då jag måste fortsätta berätta andra roliga saker ;)
Borås Gangers.
OMG! NOT BORÅS GANGERS! RUN FOR YOUR LIFE! DAVID BLAINE!
Borås Gangers är ett live framträdande gäng, som bangar skiten ur en. Grundad 2009. 3de Januari i en liten skola någonstans i Lund.
Tänker ladda upp vids o bilder innan jag fortsätter med del 2. Good Night People ;)