OMG IT FINALLY HAPPENED!

"Jag är så lycklig vet inte vad jag ska göra! OMG OMG OMG!" Naa jag reagera inte så direkt jag skrattade först åt tanken. Jag ska ju dömma på minisamandragen på lördag och den jag fick jobba med är bara ironsikt. Haha kanske först o främst för att jag skämtar mycket o han är mer allvarlig person (han kanske inte borde få va runt barn????)
Haha nej jag skoja men han verkar ha blivit mer normal nu på senaste tiden (Om man jämnför hans intressen förut som var att döda civila på GTA) Nu skriver han om intressen som att läsa böcker o kolla på basket. Normalt låter det som tur :P
Som många kanske har fattar nu ska jag dömma små barnsmatcher med Toni mannen Cactas :P
Haha visst är det ironiskt på något sätt :P Fast det är långt tills dess. Man kan börja fokusera på morgon dagen som är full av jobbiga saker. Morgonen - NP i Engelska, Efter Skolan - Albanska, Efter det - Match. Självklart längtar man till matchen då P91/92 Står för motståndet. Vi hoppas på revanch imorn! Så nu ska jag löka lite me nermin o ladda batterier tills imorn. Peace! 



Om basket va en religion?

Hade en as konstig dröm. Om hur det skulle se ut om basket va en religion. Och det visa sig inte bara vara jag som har tänkt så. 
Haha hear me out guys! Lovat att min blogg ska va rolig



Basket är en en av världens stora religioner. Den är indelad i två huvudsekter, NBA och NCAA och varje sekt är ytterligare uppdelad efter spelsätt.

Basket uppfanns av misstag i antika Grekland

En typisk basketspelare

Basket kyrkor kallas "Courts" och finns i alla städer i världen utom Helsingborg och Tel Aviv. Den Basket kyrkan leds av "Kommissionsledamoten". Nuvarande kommissionären kejsare är David Stern. Han har tjänat sedan tidigare kommissionären John Fitzgerald Kennedy död, den 22 november 1963. De som tillhör religionen kallas för "Spelare". Och har i uppgift att tjäna som missionärer för kyrkan. Och alla kyrkans verksamhet styrs av "dommare" som får sina instruktioner direkt från Kommissionsledamoten. Alla spelare träna hårt för att komma upp till NBA, eller om man inte lyckas så hamnar man i Divison 3 i sverige :O!

Shit we made it!

" People are always going to doubt you. There's always going to be someone that attempts to put you down. It is your choice whether or not you're going to let them! Don't let anybody put you down; stay positive despite people's negativeness and you will be at peace with yourself, which is all that matters!"

Jag kan börja med att säga att jag är stolt och inspirerad av vårat lag. Samt är jag stolt över mig själv och mina föräldrar som trott på mig och inte tappat hoppet om ljusare dagar. Visst jag snittade inte 40ppg, men jag gjorde de små detaljerna som John Wooden brukade prata om som gör ett lag så bra. Jag gjorde inte laget! Det mena jag inte. Jag menade att jag bidrog med något som alla andra vilket gjorde att vi MADE IT!

Förra Final four för P93 såg ut såhär: Uppsala, 08 Söder,Södertälje,Polisen. Och i år ser det ut så här: Uppsala,08 Söder,Södertälje och Borås??.
Visst hade ingen förväntat sig oss vidare till final four och det såg inte ljusare ut när flera spelare blev skadade. Men det är det som är så speciellt med vårat lag. Spelar inte en så steppar en annan fram. Vi alla har samma mål - Att bli det bästa vi kan bli och spela så bra som möjligt som ett lag. Vi vill vinna i allt varesig det är träning eller match och det är det som gör vårat lag så speciellt. Vi sätter inga hinder för oss. Och det kan vara anledningen till varför vi kanske är det första laget någonsin som går vidare till Final Four. Att räknas bland de fyra bästa i sverige känns hur bra som helst. Man blir bara överlycklig. Men jag är säker på att ingen vill sluta med den känslan. Vi alla har en sak i sikte nu - att få en ännu bättre känsla då vi kan säga att japp vi är bäst i Sverige!


Nu mix på G för laget. Och så klart ska min Charge vara med.
Nya saker som hänt:
Jocke kom på att det finns rånarluvor med hål.
Och Magnus kan hela låten till Pink - So what.
Och som alltid Thomasson gråter aldrig!
Dagens Look -a-like:

Dagens begäran: Börja kommentera annars slutar jag skriva så här löökigt o börjar skriva om hur trött jag är ;)

Must be dem shoes!

Idag fick jag kolla på USM träningen då halsen hindra mig från att träna. Men jag tänkte på en sak. Tänk om skorna spelar roll på hur spelaren spelar?

Då skulle min top 5 se ut så här:

5.
Adidas Pro Model M
Bra spelare som bär/bärt:
TONI CACTAS SÅ KLART!!! Och Filip

4.
Nike Huarache 2K4
Bra spelare som bär/bärt:
Kobe Bryant och Tim Håkansson (irshad blir glad)

3.
Nike Zoom I Kobe
Spelare som bär/bärt:

Kobe Bryant igen (Skorna han gjorde 81 i) och Kreshnik Rama (Bästa skorna någonsin enligt legenden)

2.

Jordan unkown.
Spelare som bär/bärt: VEM BRYR SIG? Dom representerar Jordan den bästa genom tiderna!! P.S Crash bär dom och är måste vara grymma då :P

1.
Nike Hyperdunk
Måste vara dom bästa just nu! Kolla bara vilka som bär dom:
Typ alla i NBA,Euroleague,Nermin,Irshad och han där Anton

Ha dt bra guys!

Anton is my favorite Manu!



Det är lördag morgon och här sitter jag och bloggar. Varför? Jo p.g.a att min mamma väckte mig typ nio för att datorn inte funkade. Efter att äntligen fixat det så kunde jag inte somna om. Ist bytte jag design på bloggen och tänkte på matchen igår mot S:T Helena. Bra jobbat först och främst alla i laget som inte vek sig undan! Vi förlorade dock me 5 men det kunde lika gärna slutat som vinst för oss. Vi hade problem att lägga in bollen vid flera tillfällen och det blev avgörande. Själv brännde jag världens öppnaste layup som jag fortfarande skäller mig själv för. Iallfall var jag sjuk när jag åkte dit och om jag skulle spela eller ej var ett stort frågetecken, men jag fick komma in och stolt som jag va gjorde jag typ 10p för att boosta laget i början. Men killen som boostade laget hela matchen va sveriges egna manu - Anton. Han kämpade och hejade på hela tiden! Sånna spelare finns inte överallt. Men det förstår inte hans bästis David Lehman ;)
Men han var inte den enda! Nej nej nej! Utan alla i laget har ju as skön känsla och hejar på varandra men denna gång berömmer jag Manu mer :). Iallfall hur gick matchen sen för mig? Hjärtat pumpade och det gjorde nästan ont. Jag fick flera gånger skäll för att jag glömde var jag skulle va i försvar och jag borde fått ännu mer eller bli utbytt. Men det va så jävligt svårt att koncentrera sig när man är sjuk! Ska aldrig mer spela sjuk. Vill inte förstöra för bästa laget - Borås P93. Men jag va dock nöjd. Som filip sa: Jag har från att vara bänkarnas bänkare till att ha en viktig roll. Och att göra tyå 12 p sjuk är inte helt fel ;) Men att inte kunna köra hustle defense är inte okej. Men det tar jag med mig till nästa match.

Idag ska jag annars bara löka och kanske gå till någon. Om nån har lust att göra något holla!

Dagens look a like



Eye of the tiger? No of a Guard;)

Vid vissa tillfällen kan man finna sig själv fundersam över sig själv  och sina val. Även om man inte vill det så händer det! Jag valde för ett år sen att träna och bli guard. Vet att vissa tänkte damn han har ingen chans men efter de senaste fyra matcherna så ser det som att det utvecklingskurvan går upp! "Vi får till omställningen bra och Robin får lite enkla poäng i transition. Mycket också på grund av Simon som har börjat skicka outlet passar samt Kreshniks öga för att se folk fria på fastbreak!"  Men är jag nöjd nu!? Haha aldrig jag strävar bara efter att bli bättre. Idag såg jag Carlos Arroyo spela och det va intressant hur han spelade. Det var som att han utmanade motståndaren att ge honom andrum för han tog skottet hela tiden. Men fast det blev poäng ofta blev det också många missar. Man måste våga missa men en spelare som kan gör sina poäng genom att bara ta dom skotten man vet man kan sätta måste vara guldvärd eller ?
Senaste fyra matcher totalt har jag skjutit: 17/29 FG = 73% Straffkast 7/10 = 70 %. Säger dock inte att jag är guldvärd. Men jag kan ju bli en om jag fortsätter. Who knows?. Fast jag tänker inte bry mig om stats.Tänker bara fortsätta spela mitt spel, Borås P93 Spel.
Jag hitta föressten Oscars nya favorit spelare. En PG som sedan februari början har börjat spela riktigt grymt!



Player: Jarrett Jack - IND [PG] 2007-08 Averages: 12.1 PPG, 3.3 RPG, 3.9 APG (19.3 PRA) General Thoughts: Jack is another player whose numbers shot up in February, and has a PRA of 30.2 over his last five games. When Jack's shot is on, he can score in bunches, as evidenced by a 33-point night against the Knicks on February 23rd. He should have plenty of opportunities to find that shot against the Kings, who struggled defensively before trading John Salmons and Brad Miller, and should only be worse without them.



Take Care ya'll

Borås Basket avslutar hemmasäsongen

Med vinst! Tro det eller ej så vann dom mot Gothia 90-68. Och de spelade bra basket så vi får hoppas att de fortsätter nästa år fast synd att dom inte böra spela så här tidigare.
Highlights:
- McDades dunk
- Emins första poäng
- Toni som alltid grym

Annars har allt varit lugnt. Träning och distrikt sen har det inte varit mycket mer. Kom dock inte vidare men stort grattis till dom som gjorde det (Y) Så idag börja jag tänka till vart vill jag komma med basketen? Och bara så där från ingenstans spelades highlight upp från Kosovos liga upp på tvn. Och jag tänkte damn is this a message?
Man måste sätta upp realistiska mål sa killen som skrev "Nya bäst när det gäller" men jag tycker jag sätter upp mål efter hjärtat. Antagligen i svenska basketligan eller Kosovo. Det är mina mål. Distrikt kanske skulle hjälpt mig höja chanserna att nå nån av dem men när man tänker efter så sänker inte chanserna nu heller.